Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Answers Daily | Today’s Answers Of Flipkart 1st October 2021 Quiz


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers, Flipkart Kya Bolti Public Answers Today , Flipkart Kya Bolti Public Contest Answers, Flipkart Kya Bolti Public Answers Today, Flipkart Kya Bolti Public Score – Hello Coolz Readers!! Hope You Are Enjoying Our Super Duper Free Recharge Tricks & Free PayTM Cash Tricks.

We are very punctual to update Amazon Quiz Answers Today and Flipkart Quiz Answers for you guys. This show on Flipkart Video will keep you entertained whilst giving you the opportunity to win prizes. This game show, hosted by your favourite Manish Paul. In each episode, your host will ask you five questions with two options for you to pick from.

Flipkart has started Flipkart Daily Trivia Quiz , Flipkart Kya Bolti Public Quiz and Flipkart Fake or Not Contest for their users to attract and to bring good traffic at morning and late night. Listen to your favourite host talk and follow his instructions to participate in this game.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Contest has a big prizes to Win. You can win Rs.1 Lakh Worth of Flipkart Vouchers and Flipkart Supercoins and more grand prizes. You have to pick the answer that might be the most popular with the public. Play the Contest Now!!


Flipkart Kya Bolti Public Quiz : Details

Flipkart FYI Details
Quiz Name Kya Bolti Public
Season 4th Season
Episode 1st October 2021
Episode Name HoneyMoon: Desh Ya Videsh
Today’s Prize Galanz Micrwave Oven
Assured Prizes Flipkart ₹1000 Gift Cards & Supercoins

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Prizes :

  • ₹1 Lakh Worth of Flipkart Vouchers Daily
  • ₹1000 Gift Voucher For 100 Winners
    • ₹50 Gift Voucher For 30
  • Assured Supercoins for Remaining Winners

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today – 1st October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers
what would u like to become ? Sabse funny
what would u like to have own business
what would u like more bluetooth headphones

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 1st October 2021

  1. Do people need one alarm or more than one to wake up?
    one alarm
  2. Which cousin siblings duo looks better?
    parineeti priyanka
  3. Do people prefer being clicked by others or take their selfies?
    Taking selfies

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 27th February 2021

1) During wedding should the groom also put mehendi
Ans : Yes

2) Who is a better actor
Ans : Prabhas

3) Which South Indian dish is better
Ans : Dosa sambhar

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 20th February 2021

  1. Who is more strict
    Ans: Father (papa)
  2. Which of these is more stylish
    Ans: Ranveer Singh
  3. which ice cream is more popular
    Ans: Mango

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 14th February 2021

1) With whom do Indians want to celebrate Valentine’s day?

Ans : (A) Best Friend

2) Which actress’ dance moves looks the best?

Ans : (B) Nora Fatehi

3) Will you maintain friendship with your Ex?

Ans : (A) YES

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 13th February 2021

  1. Who has played a more prominent role in our life
  2. Ans: Parents
  3. What do most people use while taking bath
  4. Ans: Soap
  5. What kind of chocolates are liked by people
  6. Ans: Milk chocolate

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 10th February 2021

  1. 1) Which of these street food is tastier?
  2. Answer:Momos

2) Which of these is a better gift at weddings?
Answer: Household supplies

3) What’s an ideal party plan?
Answer: house party

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 29th January 2021

1. Do indians spend more than 3 hours on mobile phone

Answer – yes

2.which of these shows is more nostalgic

Answer – kyun ki saas bhi kabi bahu thi

3.which of these bollywood couple make a cuter pair

Answer – kiara and siddharth


Final Words :

This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Flipkart Kya Bolti Public Contest Time Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Flipkart Kya Bolti Public Points Time Within 5 Seconds.

Sharing is Caring

Leave a Comment