Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers : 8th September 2021

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers , Flipkart Fake Or Not Quiz All Correct Answers –  Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Daily Free Recharge Tricks & Free PayTM Cash Tricks. Here is One More Earn Money Chance From Quiz Contest. Today, We Have Already Posted Amazon Daily Quiz Answers To Win ₹5000 Pay Balance.

Also , We Have Posted OYO Daily Q Quiz To Win ₹1 To ₹5 Free PayTM Cash Daily. Now Here is Chance To Win Free Flipkart Gift Vouchers Or Free Flipkart Supercoins From This Flipkart Fake Or Not Quiz Answers.

Flipkart Fake Or Not Answers 

Flipkart Has Started Fake Or Not Quiz Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins.


Flipkart Fake Or Not Quiz Contest :  

Flipkart Fake Or Not Quiz Today Details
Quiz Name Flipkart Fake Or Not Quiz
Season 2nd Season
Episode 8th September
Episode Name The Magnificient India Gate
Today’s Mega Prize boAt Bluetooth Headset
Assured Prize Flipkart Vouchers & Supercoins

Flipkart Fake or Not Quiz Answers : Assured Reward List

Flipkart Fake Or Not Answers 

1. 1000 gift vouchers – 100 winners

2. ₹50 gift vouchers –  3000 winners

3. Free 25 Supercoins

4. Free 20 Supercoins

5. Free 10 Supercoins


Flipkart Fake Or Not Quiz Today – How To Play 

1, First Of All Just Login Into Your Flipkart App Account

2. Now Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button

Flipkart Fake Or Not Answers 

3. There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video

4. Click On Start Video & You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.

5. We Have Already Added Correct Answers Below.


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 8th September 2021

  1. SUSHMITA SEN WAS BORN IN HYDERABAD.
    not fake
  2. Bats can eat upto a thousand insects in an hour.
    not fake

3.APPLES CANNOT FLOAT ON WATER.
fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 25th June 2021

Question 1– beriberi is disorder casused by the defincery oif vitamin b1?

answer – not fake

Question 2– sonakshi sinha and sharradha kapoor both made their bollywood debut in same year

answer – not fake

Question 3– six apollo missions have landed on the moon

answer – not fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 27th April 2021

Question 1: albert einstein and rabindranath tagore received novel prize in the same year?

Answer(i) FAKE

Question 2: mustard seeds are also known as black gold?

Answer(ii) FAKE

Question 3: kapil dev is the only test crickter who has scored 5000+ runs and taken 400+wickets

Answer(iii) not FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 24th April 2021

  1. Full form of Ph.D. is Doctor of Psychology

Answer – Fake

  1. Mercury is the only planet in the solar system which doesn’t have a natural satellite of its own

Answer – Fake

  1. Majer Dhyanchand was offered German citizenship by Adolf Hitler after 1936 Olympies

Answer – Not fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 7th April 2021

Question 1: More than half of the bones in your body are found in your hands and feet?

Answer (i)Not fake

Question 2: The term zooking is defined as breaking up over video calls

Answer (ii) fake

Question 3: The line which divides india and china is known as Radcliffe Line

Answer(iii) fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 6th April 2021

Question 1: milk is the primary ingredient of khagina?

Answer (i) fake

Question 2: the enteir glacier of antartica is made up of penguine urine

Answer (ii) fake.

Question 3: the term of bluetooth is named after a denmakrkk king

Answer(iii) not fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 4th April 2021

Question 1: kareena grandfather had named her as siddhima?

Answer : (i) Not fake

Question 2 : ISRO had named india first misson to study the sun as surya?

Answer : (ii) Fake

Question 3: the term spg stands for sun preventing formula?

Answer : (iii) Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers – 3rd April 2021

1) the first city of India where brititiars was visited was cochin

Answer: FAKE

2) banana grows upside down on trees?

Answer: NOT FAKE

3) Harbhajan Singh and Yuvraj Singh was born in the same city

Answer: FAKE

Done !! After Giving Correct Answer , You Will Win Assured Reward From Flipkart. Today, I Have Won The Free Supercoins From Flipkart After Giving All Correct Answers Of Flipkart Fake Or Not Quiz. So, Play Daily & You Will Win Daily.

Flipkart Fake Or Not Answers 

Enjoy !!

Now Play This Quiz Shows Of Flipkart & Earn Assured Reward From Them Too. We Have Added All Correct Answers Already.

Note :- We Will Update Daily Quiz Answer Of This Flipkart Fake or Not Quiz Before 7 AM Daily so Get Ready For that daily.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

Sharing is Caring

Leave a Comment